Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa – Food Working już 23 listopada!

Podczas nadchodzącego spotkania zmierzymy się z tematem nowych technologii i sztucznej inteligencji w branży food. Co nas czeka? Jak wykorzystać nowe rozwiązania w usprawnieniu biznesu? Odpowiedzi na te i inne pytania poznamy już w czwartek 23 listopada 2023 r., w Studiu Co Nieco przy ul. Grochowskiej 278/303 o godzinie 18:00. 

Food Working to cykl spotkań branżowych organizowanych w ramach projektu Food and Design. Podczas wydarzeń specjaliści z różnych dziedzin dyskutują na temat zmian, trendów i rozwoju sektora food w Polsce i na świecie. 

Najbliższe wydarzenie odbędzie się pod hasłem: Nowe technologie i sztuczna inteligencja w branży spożywczej i HoReCa. Panel urozmaicą prelekcje wyjątkowych ekspertów, przed którymi sztuczna inteligencja ma coraz mniej tajemnic. W debacie udział wezmą m.in.:

  • Maciej Statkiewicz, Head of Wolt Drive Polska
  • Mateusz Kowalczyk, CEO, Foodsi
  • Marcin Pawlak, Key Account Manager w LSI Software
  • Tomasz Głowacki, Head of Data Science Żabka Polska sp. z o.o.
  • Maciej Głowacki, Chief Design Officer Sygnis S.A.

      Spotkanie poprowadzi Magda Malutko – pomysłodawczyni projektu Food and Design oraz CEO agencji kreatywnej Od kuchni wraz z Mateuszem Kulikiem – dziennikarzem Radia Czwórka.

      Piąty Food Working, to także długo wyczekiwana premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi ekspertami. Tematyka publikacji również związana jest z nowymi technologiami i wykorzystaniem sztucznej inteligencji w branży spożywczej i HoReCa. 

      Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja. Zapisy dostępne są w zakładce Spotkania branżowe. Zapraszamy!

      Food and Design